tumbler starbucks disney

KUALA LUMPUR (18 September 2023) – Masa untuk ambil minuman kegemaran anda dengan rakan-rakan kegemaran anda! Starbucks bergabung tangan dengan The Walt Disney Company Asia Tenggara untuk mencipta Pengalaman Starbucks yang unik dengan rangkaian baru barangan dan aksesori gaya hidup yang terinspirasi oleh Disney. Ia bertujuan untuk menginspirasikan rasa kenangan bersama dan kenangan bahagia yang semua peringkat umur akan sukai.

Menampilkan watak-watak Disney kegemaran peminat seperti Mickey dan Kawan-kawan, Chip ‘n Dale, Dumbo, Stitch, dan Angel, siri “Relive the Magic Together” Starbucks menampilkan rangkaian barangan eksklusif Starbucks dengan seni watak yang menawan dan sentuhan vintage. Bermula pada 19 September untuk masa terhad, koleksi nostalgia ini akan dilancarkan di seluruh Malaysia, menggabungkan cerita dongeng Disney yang abadi dengan pengalaman tempat ketiga Starbucks yang ikonik untuk membangkitkan rasa kekeluargaan, keterikatan, dan kehangatan.

tumbler starbucks disney

Koleksi yang selesa penuh dengan kebahagiaan dan kehangatan ini meluas di luar skrin dengan 15 reka bentuk alat minum yang berbeza dan enam aksesori gaya hidup. Rangkaian alat minum ini merangkumi cawan, cawan boleh digunakan semula, dan tumbler – sempurna untuk mereka yang ingin menikmati minuman Starbucks kegemaran mereka, di tempat kerja atau di rumah. Semua barang dalam koleksi ini menampilkan seni watak Disney yang bermain-main dengan sentuhan Starbucks yang dikenali!

Juga akan ada premium hadiah dengan pembelian seperti hiasan, pin badge, dan patch sulaman. Maklumat lanjut akan diberikan mengenai bagaimana pembeli boleh membawa pulang penambahan baru yang menawan ini.

tumbler starbucks disney

Peminat dan pelanggan boleh menantikan untuk menghidupkan semula keajaiban bersama bermula 19 September 2023. Koleksi tema baru ini akan tersedia di semua kedai Starbucks® di seluruh Malaysia selagi stok masih ada. Penggemar Disney dan Starbucks juga boleh mengharapkan pra-jualan barangan yang akan tersedia secara eksklusif di Starbucks Reserve Mid Valley Megamall pada 17 September 2023, bermula jam 1 petang. Pra-jualan akan menawarkan dua tawaran paket dengan harga RM680, selagi stok masih ada.

tumbler starbucks disney

The post Kembalikan Keajaiban Disney Dengan Reka Bentuk Bergaya Vintage Di Starbucks appeared first on Siakap Keli.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *