Tak kira apa peringkat umur, setiap kali kita nampak haiwan liar, mesti akan timbul pelbagai perasaan. Takut dan seram itu pasti ada, dan tak kurang juga rasa seronok dan teruja sebab dapat lihat haiwan itu.

Begitulah yang terjadi kepada salah seorang pengguna X selepas beliau melihat gajah di bawah menaiki lori di lebuhraya. Dari rasa marah kerana diminta polis untuk mengubah laluan, terus bertukar menjadi teruja apabila melihat gajah dibawa menaiki lori. Korang boleh tengok video @pelisahh di bawah.

 

Comel je naik lori

Rata-rata netizen berasa teruja selepas melihat sepasang gajah dalam video ini dibawa menaiki lori. Tak pasti ke mana destinasi yang dituju, tapi memang sangat comel lah nampak dua ekor diatas lori ni.

Screenshot 2024 01 28 At 4.08.12 PmPakai cable untuk ada orang escort naik lori, memang level lain gajah sekarang ni ye. Nampak layan betul tu atas lori tu sambil telinga kena tiup angin. 

Screenshot 2024 01 28 At 4.08.45 PmOhh baru tahu kalau kepala gajah tu menghadap depan rupanya gajah yang dilatih. Tapi pelik gak kenapa gajah liar dia kena menghadap belakang. Mungkin ada yang boleh explain pasal benda ni? Saja nak tahu.

Screenshot 2024 01 28 At 4.09.53 PmKannn… tak kira apa peringkat umur pun kita mesti excited punya lah kalau nampak haiwan liar di bawa naik lori macam ni. Kalau ada anak buah mesti dah melompat-lompat dah dalam kereta tu. 

 

Baca: Terpaksa Patah Balik Gara-gara Seekor Kuda ‘Melompat’ Dalam Pesawat

Screenshot 2024 01 28 At 4.12.02 Pm

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *